امروزه تقریبا تمام کسب و کارهای موجود، یک وبسایت اختصاصی دارند، که می تواند هم معرف کسب و کارشان باشد و هم اینکه درآمدزایی از طریق وبسایت را برایشان به ارمغان آورد.
اما بسیاری از کسب و کارهای کوچک، هنوز اهمیت حضور در این دنیای پربازده و بی نظیر را متوجه نشده اند. شاید برای بسیاری از صاحبان این کسب و کارها نداشتن مهارت در زمینه ی مدیریت یک وبسایت یا هزینه بر بودن آن و یا کفایت به حضور در شبکه های اجتماعی دلیل خوبی برای فرار از این مسئله باشد.
اما ضرورت داشتن یک وبسایت به حدی برای یک کسب و کار کوچک مهم و حیاتی است که می تواند به راحتی شما را برنده ی رقابت در بازار کاریتان بکند.
پس در این مطلب به شما توضیح می دهیم که مهم ترین بخش مارکتینگ در دنیای حاضر فقط و فقط داشتن یک وبسایت خوب و کارآمد برای جذب مخاطب و مشتری است.
چرا باید وب سایت داشته باشیم؟
همانطور که از قبل هم گقتیم، برای بسیاری از مشاغل داشتن وبسایت حرفه ای بسیار حیاتی است، اما دانستن دلیل آن می تواند حتی برای مشاغلی که وبسایت کاری خود را دارند، تغییراتی در استراتژی ایجاد کند تا صد در صد بهره وری از این موضوع برایشان محقق شود.
برآورده شدن انتظارات مشتری با یک وبسایت حرفه ای
اکنون بیش از هر زمان دیگری، مشتریان شما انتظار دارند که بتوانند اطلاعات مربوط به شرکت شما را به صورت آنلاین پیدا کنند. در واقع، امروزه اکثر مشتریان حتی برای خرید از فروشگاه محلی هم به صورت آنلاین در مورد کالا یا خدمت مورد نظر تحقیق می کنند.
مشتریان شما به سبب و نسب پیچیده ی شما کار ندارند و لازم نیست برای هر کالا یک دایره المعارف بنویسید، فقط چند صفحه کافیست.
سعی کنید به مرور زمان آنچه که به عنوان انتظار مشتری از خودتان شناسایی می کنید به آسانی در اختیارش قرار دهید تا رضایت آن چند برابر شود.
کنترل اطلاعات و برند تجاری خودتان
شما دوست دارید خودتان شرکتتان را معرفی کنید یا اینکه مخاطبان از دیگر منابع این اطلاعات را دریافت کنند؟
قطعا زمانی که خودتان این کار را انجام دهید آن چه که نیاز است از شما بدانند به مشتری داده می شود و این موضوع تاثیر بسیار زیادی در شناخته شدن شما در بازار اینترنتی دارد.
مطمئن باشید که امروزه بیشتر مشتریانی که حتی به صورت فیزیکی از مکان هایی خاص خرید می کنند، در طول روز پیشنهادهای وسوسه انگیزی در فضای اینترنت دریافت می کنند که دسترسی به آن ها برایشان بسیار آسانتر است و قطعا باعث خواهد شد که انتخاب خود را عوض کنند و شاید دیگر از فروشگاه های محلی خرید نکنند.
پس شما هم نباید از این بازار عقب بمانید و همین امروز به دنبال معرفی و نشان دادن کسب و کار خودتان به بهترین شکل در اینترنت باشید.
ارزان بودن تبلیغات در فضای اینترنت نسبت به شیوه های سنتی
بسیاری از کسب و کار های کوچک هنوز تمایل به آن دارند که در روزنامه ها تبلیغات کنند تا کسب و کارشان دیده شود. روزانه چند نفر روزنامه ی تبلیغاتی می خرند و چندنفر تبلیغ شما در آن روزنامه را میبینند؟
اما باید بدانید که تبلیغات شما با همان هزینه در فضای اینترنت می تواند تا روزانه 50,000 بار توسط مخاطبین دیده شود. نسبت بسیار عجیبی است و به همین اندازه به نسبت شیوه های سنتی ارزانتر و پـربازده تر است.
هزینه های وب سایت هم هر ساله در حال کاهش است و دسترسی به آنها روز به روز گسترش می یابد.
به آسانی همه چیز را بروزرسانی کنید
فرض کنید که شما یک کسب و کار کوچک دارید و قصد تغییراتی در ظاهر و یا زیرمجموعه های خود دارید. قاعدتا انجام این کار هم هزینه بر است وهم زمان زیادی را از شما خواهد گرفت.
اما با داشتن یک وبسایت شما به راحتی هرچه تمام می توانید هر تغییری در ظاهر کسب و کار خود و یا شیوه ی نمایش آن به مشتری را در کمترین زمان و هزینه بدهید.
عوض کردن ویترین یک مغازه برای صاحب آن مغازه هزینه ی زیادی دارد و به طبع بازدهی هم خواهد داشت، اما وقتی کسب و کارتان را در یک وبسایت به نمایش می گذارید، می توانید هر روزی که خواستید بدون هیچ هزینه ای ویترین کسب و کارتان را که همان قالب وبسایت شماست، تغییر دهید.
در ضمن بسیاری از تغییرات فیزیکی در شکل کسب و کارتان غیر ممکن است اما وقتی که شما یک وبسایت دارید هیچ چیز غیرممکنی وجود ندارد.
مشتریان موجود و بالقوه را پیدا کنید
نه تنها همه افراد قادر به دیدن وب سایت شما هستند بلکه از طریق آن می توانند با شما ارتباط برقرار کنند. با استفاده از ایمیل، فرم های تماس، کتاب های الکترونیکی رایگان و چت، می توانید از آن سوی جهان با مشتریان خود صحبت کنید.
این موضوع سبب خواهد شد که بازار کار شما فقط شهر یا کشور شما نباشد و شما با اینترنت می تواند محدوده ی کاری خود را به هر اندازه که بخواهید گسترش دهید.
شما با این کار از تمام جهان، بازخوردی در مورد محصولات و خدمات جدید خود دریافت می کنید که قطعا می تواند در دادن ایده به شما در گسترش کسب و کارتان موثر باشد.
مشتریان بالقوه ممکن است شما را از موتورهای جست و جو پیدا کنند و مشتریان بالفعل و موجود شما هم قطعا از درگاه هایی که شما از آن ها تبلیغات کرده اید به شما رسیده اند.
وبسایت شما آچار فرانسه کسب و کار شما خواهد شد
هیچ فرقی بین سایت دیجی کالا با یک فروشنده ی محلی که وبسایت خود را از طریق لپ تاپش مدیریت می کند وجود ندارد. یک وبسایت خوب و حرفه ای از نظر کاربر خوب و حرفه ای است و کاربر لزومی به دانستن تعداد کارمندهای شما حس نمی کند.
پس شما هم از طریق وبسایت حرفه ای خود می توانید به اندازه ی بزرگترین شرکت های فروش و تولیدی بزرگ شوید.
دادن تغییرات در کسب و کارتان و یا اعمال ایده های جدید و یا بیشتر نشان دادن خودتان به مشتری، همه از طریق وب سایت شما صورت خواهد گرفت. از این رو وب سایت شما از این به بعد همه کاره ی کسب و کار شما خواهد بود. برای مثال:
- وب سایت شما با مشتریهایتان حرف می زند و بسیار هم صبور است
- وب سایت شما می تواند تا جایی که مشتری شما می خواهد، کالاهای شما را به هزاران مشتری در یک لحظه نشان دهد.
- سایت شما می تواند پول بگیرد و کالای شما را بدون دردسر برای شما و مشتری به فروش بگذارد.
این کارها و هزاران کار دیگر، مجموعه وظایفی است که شما به دوش وبسایتتان خواهد گذاشت و شما از این به بعد فقط مدیر و ناظر گسترش کسب و کارتان هستید.
آیاشبکه های اجتماعی برای رونق کسب و کارم کافی نیست؟
بسیاری از صاحبان کسب و کار تصور می کنند داشتن یک پروفایل در شبکه های اجتماعی برای کسب و کارشان کافی است.
شاید شما در حال حاضر یک صفحه اینستاگرام با بازید بسیار خوب داشته باشید، اما این استراتژی کسب و کار مشکلاتی هم دارد.
اولا، شما همیشه به بستر رسانه های اجتماعی وابسته خواهید بود و هر تغییری در ساختار شبکه های اجتماعی کسب و کار شما را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد.
دوماً، با تغییر الگوریتم ها و قوانین حاکم بر هر شبکه ی اجتماعی، ممکن است بعد از چند هفته نتوانید کاری را که در مدت قبلی انجام داده اید را انجام دهید. (همانطور که در چند سال گذشته شاهد تغییرات در الگوهای کاری شبکه های اجتماعی بوده ایم).
اما در طرف مقابل، وب سایت متعلق به شما است و توانایی کنترل و تولید محتوا و پیام های آن را دارید. مهمتر از همه اینکه مجبور نیستید از قوانین دیگران پیروی کنید؛ بنابراین چرا آنچه را که یک بستر شبکه اجتماعی از شما می خواهد را انجام می دهید؟
روندها نیز تغییر می کنند. اگر امروز مشتریان شما در اینستاگرام هستند، ممکن است در اسنپ چت یا پلتفرم جدیدی قرار بگیرند که هیچکدام از ما حتی از فردای آن خبر نداریم.
با سوئیچ افراد از یک ابزار به ابزار دیگر، وب سایت شما مانند یک لنگر عمل می کند. مهم نیست که مشتریان این پلتفرم ها چه چیزی را ترجیح می دهند، آنها همیشه می توانند وب سایت شما را در آنجا، در دسترس و حاضر ببینند.
پس هر کسب و کار به یک وب سایت نیاز دارد
داشتن وب سایت در دنیای امروز بسیار حائز اهمیت است و تقریباً تمام کسب و کار هایی که مورد بررسی قرار گرفته اند از قصد خود برای راه اندازی یک وب سایت تا پایان سال سخن گفته اند.
در این مطلب هم برای شما به وضوح توضیح داده شد که اگر کسب و کاری دارید، قطعا داشتن یک وبسایت خوب و حرفه ای می تواند بازده کار شما را تا چندین برابر افزایش دهد و مشتریان شما را چندین برابر کند.
با ایجاد یک وب سایت در استارت امروز این موضوع را به واقعیت تبدیل کنید و ببینید که چقدر همه چیز برای شما ساده خواهد بود.
به چه میزان این مطلب برایتان مفید بود؟
روی ستاره مورد نظر جهت رای دهی کلیک نمایید!
میانگین رای ها 5 / 5. تعداد رای ها: 1
امتیازی ثبت نشده است. اولین نفر باشید که به این مطلب امتیاز می دهید!